Et ur som opsparing

Alle der går en lille smule op i ure, ved at de kan være ekstremt dyre. Det kan derfor også være svært at spare sammen til det. Hvis man eksempelvis skal give 50.000 kroner for et Rolex, så kan det for mange tage rigtig lang tid at spare op til det. Selvom det naturligvis er en økonomisk god ide, at rent faktisk gøre det, så kan der faktisk også være en hvis form for fornuft i at låne pengene til det. Det er nemt at låne penge online og det kan derfor også være fristende bare at kaste sig ud i det.

Hold øje med renterne

For at det skal være en god ide, er det dog ekstremt vigtigt at man kigger på renterne. Vælger med en løsning, hvor man kommer til at betale 10,15 eller måske endda 20% i rente, siger det sig selv, at det ur lige pludselig kommer til at koste mange hundrede tusinde kroner. Vælger med derimod et lån, hvor man kun betaler få procent i renter, kan det være mere lukrativt. Hvis du aldrig har prøvet at låne penge før, er det en rigtig fornuftig ide, at sætte sig godt ind i dette inden. Du kan læse mere om privatøkonomi her.

Kommer an på modellen

Grunden til at det rent faktisk KAN være lukrativt at låne pengene til et ur, er der er visse modeller der faktisk stiger mere i værdi i procent, end renterne på et lån er. Du kan med andre ord rent faktisk tjene penge på at låne penge til et ur. Det kræver dog to ting, der er helt essentielle. Nemlig at renterne på lånet er lave, og at du vælger den rigtige model. Det er nemlig langt fra alle ure, der stiger i værdi. Endelig så kræver det naturligvis også, at du faktisk sælger uret igen på et tidspunkt.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Login/Register access is temporary disabled
Sammenlign valgte ure
  • Total (0)
Sammenlign
0