Skagen dameure

Der er intet, der sætter prikken over i’et som et virkelig flot armbåndsur. Det er med til at fortælle en masse om personen, der bærer uret. Med ure kan du altid eksperimentere lidt, for at ændre lidt på, hvordan du bliver opfattet. Men ved at holde sig til det klassiske armbåndsur afslører du også en masse om dig selv.

Viser alle 9 resultater

Sammenlign
Nydeligt dameur med Skagens ikoniske minimalistiske udtryk. Her i rustfrit stål med guldfarvet finish og komfortabel brun læderrem.
DKK1.099,00 DKK1.049,00
Sammenlign
Nydeligt dameur med Skagens ikoniske minimalistiske udtryk. Her i rustfrit stål og med krystaller som timepositioner.
DKK1.099,00 DKK1.049,00
Sammenlign
Nydeligt guldur med Skagens ikoniske minimalistiske udtryk. Her i rustfrit stål med guldfinish og med krystaller som timepositioner.
DKK1.299,00 DKK1.149,00
Sammenlign
Nydeligt guldur med Skagens ikoniske minimalistiske udtryk. Her i rustfrit stål med rosafarvet guldfinish og med krystaller som timepositioner.
DKK1.299,00 DKK1.249,00
Sammenlign
Dameuret her er unikt på alle ledder og kanter. Med rene linjer og flotte farver er uret ikke bare smukt at se på, men med en rosenguld farve er det enhver piges prinsessedrøm. Et ...
DKK1.599,00
Sammenlign
Dette unikke dameur fra Skagen er i farven rosaguld og med en hvid urskive. Uret har læderrem, og det kommer med en urkasse i rustfrit stål og har quartz værk. Uret er vandtæt ned ...
DKK1.199,00 DKK1.149,00
Sammenlign
Sammenlign
Sammenlign

Både modigt og enkelt

Urene fra Skagen, der kan købes hos Oenskeur.dk, kan lidt af begge dele. Det holder sig til den velkendte, runde form og den tynde, elegante rem, men samtidig bliver der eksperimenteret i farveuniverset, og netop derfor kan man sætte et personligt præg på sin stil med et ur fra Skagen.

Login/Register access is temporary disabled
Sammenlign valgte ure
  • Total (0)
Sammenlign
0