Rolex

Idéen om et armbåndsur, der både er smukt, elegant og samtidigt meget praktisk, kommer fra stifteren af brandet Rolex, Hans Wilsdorf. Tilbage i 1905 stiftede han et firma, der arbejdede med ure, og allerede her begyndte drømmen om armbåndsuret. Denne idé har så udviklet sig gennem det sidste århundrede, og er nu blevet til det kendte og prestigefyldte Rolex-ur, som du også kan finde her hos Oenskeur.dk.

Viser 1–12 af 162 resultater

Hvad kendetegner et ur fra Rolex?

Det er ingen hemmelighed, at urene fra Rolex ligger oppe i de lidt højere prislag, og derfor betaler du i særlig grad også for et anerkendt brand og et gennemtænkt og holdbart design. Urene findes både til mænd og kvinder, men fælles for disse former for ure er, at de har et meget præcist snit med fokus på de helt små detaljer.

Materialer

Primært laves urene i materialerne stål og guld, men til trods for dette findes de i flere forskellige farver. Blandt andet:

  • Rosaguld
  • Hvid
  • Sort
  • Brunlig

Farverne er derved også alle meget praktiske i forhold til at passe ind med resten af outfittet, da de alle er af lettere diskrete nuancer. Dog gør dette ikke, at uret ikke bliver bemærket. Et ur fra Rolex springer i høj grad i øjnene, når du bærer det, men kun på den gode måde.

Login/Register access is temporary disabled
Sammenlign valgte ure
  • Total (0)
Sammenlign
0