Rolex Cellini Moonphase

Som samfundet ændrer sig, får urene flere og flere funktioner, eftersom det er det, vi efterspørger. I starten, da armbåndsuret blev en populær genstand, var det kun tiden, man kunne aflæse. Efterhånden blev det også dato og år, som man nu kan se ved rigtig mange ure. Ved uret Cellini Moonphase fra Rolex, som du kan finde her hos Oenskeur.dk, er der dog tilføjet endnu en særlig og unik funktion: Man kan nemlig aflæse månefaserne.

Viser 1–12 af 29 resultater

Hvad gør uret til et helt særligt ur?

Til trods for at funktionen i Cellini Moonphase uret er uden for det sædvanlige, så er udseendet af uret også noget for sig selv. Først og fremmest er remmen på uret lavet af meget mørkt læder, hvilket står i kontrast til de fleste ure fra Rolex, hvis rem er af enten stål eller guld. Selve kassen på uret har den klassiske runde form og er lavet af rosaguld, så der skabes en smuk kontrast til remmen.

Nattehimmel integreret i uret

Inde i urskiven, der er hvid, kan man se månens faser i en lille cirkel, der forestiller nattehimlen med månen på. Dette skaber i særlig grad urets karakteristiske look, da denne lille cirkel bliver fremhævet på grund af urets øvrige farver.

Login/Register access is temporary disabled
Sammenlign valgte ure
  • Total (0)
Sammenlign
0