Rolex Datejust

Ofte er det simple design ved et ur noget af det, der gør uret smukt og unikt. Det kan til tider blive forvirrende, når uret har for mange tillægsfunktioner, som man som udgangspunkt aldrig rigtig benytter sig af. Serien Datejust fra Rolex, som du også kan finde hos Oenskeur.dk, har dette simple udtryk og har fjernet de elementer, som forvirrer mere, end de gavner.

Skiven på urene er designet sådan, at stregen, der skal symbolisere tallet 3, er skiftet ud med månedsdagen. På den måde er det kun de streng nødvendigt informationer, der er vist på uret, og det er med til at gøre uret overkommeligt og enkelt.

Viser 1–12 af 64 resultater

Hvad gør uret til et smukt ur?

Farvekombinationerne er mange på urene fra Datejust-serien. De fås både i de klassiske blandinger med rosaguld og stål, stål og hvidguld og stål og guld. Derudover findes mange af farvekombinationerne også med diamanter til, som giver uret et ekstra prestigefyldt look og gør uret flottere.

Størrelser, funktionalitet og design i et

Størrelserne på urene varierer mellem 28mm og 41mm, hvoraf de fleste dog er af den mindre model. På grund af urets simple og enkle design, så er funktionaliteten stadig helt i top, til trods for, at størrelsen på uret er lidt mindre. Derfor giver uret et både stilfuldt, praktisk og prestigefyldt præg til ens personlige udtryk.

Login/Register access is temporary disabled
Sammenlign valgte ure
  • Total (0)
Sammenlign
0