Rolex Day-Date

Urene fra Rolex i serien Day-date kom for første gang ud i 1956 og var nogle af de første vandtætte ure til både at vise tid, dato og dag på ugen. Ordene Day-Date stammer fra det helt karakteristiske ved designet fra serien – nemlig at de viser dato og dag.

Meningen med uret var, at det skulle kunne videregive de vigtigste informationer. Hos Oenskeur.dk kan du finde disse smukke og praktiske ure, som findes i flere forskellige farver og størrelser, men med samme design.

Viser 1–12 af 26 resultater

Hvordan ser urene ud?

En af de funktioner, der først springer i øjnene, når man kigger på et ur fra serien Day-date, er ugedagen. Den er nemlig skrevet med blokbogstaver øverst i urskiven, der hvor tallet 12 burde have stået. Månedsdagen står skrevet, hvor tallet 3 burde have stået, og derfor er der ligevægt i uret og det er let og overskueligt.

Enkle og elegante

Mange af urene fra serien har romertal i stedet for tallene 2, 4, 6, 8 og 10, og det er med til at give urene et særpræg. Det gør udtrykket simpelt og elegant, og de flotte metallænker, der ved mange af urene er lavet af guld eller stål, fuldender det detaljerige og flotte udtryk.

Login/Register access is temporary disabled
Sammenlign valgte ure
  • Total (0)
Sammenlign
0