Rolex Explorer

Er du typen, der elsker eventyr og ofte begiver dig ud på nogle vilde ture? For så er uret Explorer fra Rolex nok det helt perfekte og ideelle ur for dig. Uret har mange funktioner, som gør det muligt at udleve sine vildeste drømme, og stadig have styr på de helt basale ting.

De skønne ure fra serien Explorer kan fås hos Oenskeur.dk, her kan du vælge uret i mange forskellige farver og forskellige materialer.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

De vilde forhold er ingen sag

En af de mest karakteristiske ting ved uret er, at det er i stand til at modstå vilde vejrforhold. Det har sågar været på nogle helt sindssyge rejser, hvor der har været vand, vind og vejr af alle typer. Urets er tilpasset, så det har alle de funktioner man skal bruge, når man skal ud og udforske vores jord.

Se klokken uden sollys

En af de særlige funktioner er, at uret har 24 timer i døgnet og ikke  timer. Det vil sige, at man altid er i stand til at vide, om uret viser før eller efter middag, også selvom man er et mørkt sted uden sollys. De 24 timer vises på ydersiden af uret skive.

Den sidste smarte funktion uret har, er at det har et blåt selvlysende skær i både tallene inde i uret og i viserne. På den måde er det muligt at se klokkeslættet på alle tidspunkter af døgnet.

Login/Register access is temporary disabled
Sammenlign valgte ure
  • Total (0)
Sammenlign
0