Rolex GMT

En af de mest iøjnefaldende elementer ved serien GMT-master af Rolex er den tofarvede krans, der tæller fra 0 til 24. Det er det første, der springer i øjnene, og man har sjældent set et design magen til.

Pointen med kransen er genial, og er en af de ting, der karakteriserer GMT-serien særligt meget. Det skyldes nemlig, at man kan have tiden af to forskellige tidszoner kørende på sit ur samtidig, den inde med viserne inde i skiven af uret, og den anden i kransen. Disse geniale og flotte ude kan du finde hos Oenskeur, hvor de fås i mange forskellige farver.

Viser alle 3 resultater

Hvad gør uret til et flot ur?

Urene i sig selv meget smukke med deres tofarvede krans. Her kan man finde flere forskellige farvekombinationer, som matcher det look, du er på udkig efter. De fleste af urene har den klassiske stållænke, men mange af dem er også af enten hvidguld, eller rosaguld. Ved nogle af urene ses der endda sågar en blanding.

Farvekombinationer

Det ikoniske ur af serien GMT har den røde og blå farve i den tofarvede krans, men den findes også i sort og blå eller i sort og rosaguld. Det er naturligvis individuelt, hvilken af disse farvekombinationer, man synes gør urets æstetiske udtryk flottest muligt.

Login/Register access is temporary disabled
Sammenlign valgte ure
  • Total (0)
Sammenlign
0