Rolex Milgauss

Det er i høj grad forskelligt, hvilke hverdagsproblematikker vi bliver udsat og præsenteret for. Problemer, der for nogle er altafgørende og fuldstændig uoverkommelige, kan for os være ligegyldige. Netop dette er tilfældet med det problem, som serien Milgauss af Rolex blev sat til at løse.

Problemet med armbåndsuret er nemlig, at det let bliver påvirket af magnetiske felter, det bliver præsenteret for. Det kræver ikke mere end et magnetfelt på 50 til 100 gauss at sætte et urs funktion ud af spil, derfor lavede Rolex end serie, der kan modstå et magnetfelt op til 1000 gauss uden at tage skade af det.

Viser et enkelt resultat

Et ur for videnskabsmænd

Uret blev derfor kendt som et ur for videnskabsmænd. Det er dem, der dagligt er i kontakt med magnetfelter, og også videnskabsmænd fortjener velfungerende ure. Selve navnet på uret kommer fra det franske ord for tusind, som er mille, og ordet gauss, som er en enhed, et magnetfelt kan have.

En gamechanger her på Oenskeur.dk

Urets særlige funktion har ingen betydning for den gennemsnitlige person, der ikke udsættes for kraftige magnetfelter i hverdagen. Men for dem, der gør, er det en gamechanger som gør en masse muligt, som hidtil ikke har kunnet lade sig gøre. Derfor fortæller netop dette ur også en masse om dig og dine interesser.

Login/Register access is temporary disabled
Sammenlign valgte ure
  • Total (0)
Sammenlign
0