Rolex Oyster

Det der ur, som er det allerførste, du tænker på, når du tænker på et armbåndsur. Det har en stållignende metallænke i en lys grå farve, og kassen på uret er rund og robust. Inde i uret er det kun tiden, der bliver vist, og det er med de klassiske streger i stedet for de egentlige tal. Uret er naturligvis et ur af serien Oyster Perpetual lavet af Rolex, og det er særligt populært. Du kan finde uret her hos Oenskeur.dk.

Viser 1–12 af 13 resultater

Det klassiske og velkendte udseende

Disse ure har ikke alle de til tider overflødige funktioner, som ofte blot er med til at forvirre, og ikke med til at gavne. Det er simpelt kun tiden, der kan aflæses, og det gør uret enkelt og let at håndtere.

Alle urene i denne serie har den klassiske grå farve, og samtidig er metallænkerne af stål og opbygget på samme måde. Det er med de flade metalstykker, der lænkes sammen tre styk forskudt på række. På den måde skabes det velkendte look.

Udtrykker ro og kontrol

Uret kan fås med forskellige farver på skiven af uret, og derved kan du altså alligevel få dit eget udtryk på også denne type ur. Uret er et meget smukt ur, der samtidig viser ro og kontrol.

Login/Register access is temporary disabled
Sammenlign valgte ure
  • Total (0)
Sammenlign
0