Rolex Sky-Dweller

Det er vigtigt at finde et ur, der stemmer overens med ens interesser. Det er i særlig grad vigtigt, hvis du er vild med vand og elsker at dykke. Et vandtæt ur er ikke nødvendigvis nok, hvis du kan lide at komme ned i dybet og udforske det, der sker langt under overfladen.

Viser 1–12 af 17 resultater

Tag det med på rejse dybt ned i vandet

Serien Sea-dweller fra Rolex er blandt de ure, der kan klare allermest tryk og derfor kan klare sig længst under vand. Urene er naturligvis vandtætte, og derudover kan de fungere på dybder, der er helt op til 1.220 meter under vandoverfladen. Disse dejlige og særligt gode ure kan du også finde hos Oenskeur.dk.

Et ur med helt særlige evner

Uret er særligt modstandsdygtigt. Det kan klare sig under tryk, der er helt op til 390 bar, hvilket er rigtig meget for et ur. Derfor er det et ideelt ur for dig, der elsker at dykke. Derudover er uret også et særligt flot ur. Generelt er det lidt større sammenlignet med andre ure, da urene i serien har en størrelse på 43mm eller 44mm.

Størrelsen gør dog ikke uret klodset eller klumpet, nærmest modsat. Uret kommer til at få et robust og kraftigt udtryk, som udviser styrke og kontrol.

Login/Register access is temporary disabled
Sammenlign valgte ure
  • Total (0)
Sammenlign
0