Rolex Submariner

Selvom det æstetiske udtryk er det første, der springer i øjnene ved et ur, så er der andre grunde til at tænke sig om og vælge det helt rigtige ur. Det er sandt, at det også er vigtigt at finde et ur, der passer til din personlige stil. Men den funktionelle del burde vægtes lige højt, og netop derfor er det også smart at tænke på, hvad uret skal bruges til og hvornår.

Serien Submariner fra Rolex, som kan findes hos Oenskeur.dk, bygger på det originale Submariner-ur fra 1953, som var det første ur til at være vandtæt på en vanddybde af 100 meter.

Viser alle 3 resultater

Et ur med en vigtig funktion

Urene i serien Submariner bærer alle det flotte snit, som de klassiske ure fra Rolex også gør det. De er detaljerige og æstetikken bygger på deres funktionalitet. Alle urene er vandtætte ned til 100 meters dybde, og derfor lever uret i særlig grad også op til de funktionelle krav.

Flere farver

Urene kan findes i flere farver, både den klassiske stålgrå og sort. Derudover har mange af dem også en flot, mat mørkeblå farve, som næsten kan sammenlignes med farven på havet. Uret er altså perfekt til bådejeren eller dig, der bare elsker havet.

Login/Register access is temporary disabled
Sammenlign valgte ure
  • Total (0)
Sammenlign
0