Tilbud!

DIESEL DZ4564

Original price was: 2.703 kr..Current price is: 2.027 kr..

Få et maskulint og stilfuldt look med DIESEL DZ4564 herreur. Med kombinationen af sort og guld er dette ur både moderne og tidløst.

Køb her

Varenummer (SKU): 5572900818325034 Kategori:

Dej din personlighed og stil skille sig ud med dette imponerende DIESEL DZ4564 herreur. Denne unikke tidspieces kombinerer stil og funktionalitet på en fantastisk måde, hvilket gør den til det perfekte tilbehør til enhver lejlighed.

DZ4564 er designet med en slank sort urskive, der er omgivet af en robust sort rustfri stålkasse. De robuste sølvtonede time markører og hænder giver uret et sofistikeret udseende, mens datovisningen sikrer, at du altid er organiseret og på rette kurs.

Uret har en pålidelig quarts urværk, der sikrer præcis tidtagning, uanset hvor du er. Den holdbare mineral krystal linse beskytter urskiven mod ridser og stød, så du kan bære dette ur med tillid og ro.

DZ4564 har en justerbar rustfri stållænke, der sikrer en behagelig pasform hele dagen lang. Uret er også vandafvisende op til 50 meter, hvilket gør det velegnet til daglig brug og lette vandaktiviteter.

Uanset om du er på kontoret, til en middagsselskab eller bare en afslappet dag i byen, vil dette DIESEL herreur være med dig hele vejen og tilføje et strejf af elegance og raffinement til dit outfit. Så gå ikke glip af muligheden for at eje dette fantastiske ur, der vil være et værdsat medlem af din samling i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DIESEL DZ4564”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.