,

Garmin epix Gen 2 Sapphire – hvid titanium – sportsur med bånd – 32 GB

5.296 kr.

Gør dine udendørs eventyr mere egnede med det eksklusive Garmin epix Gen 2 Sapphire sportsur. Med 32 GB hukommelse og holdbart hvidt titaniumbånd vil du være klar til at erobre verden.

Køb her

Varenummer (SKU): 10970901059002013 Kategorier: ,

Produktnavn: Garmin epix Gen 2 Sapphire – hvid titanium – sportsur med bånd – 32 GB
Pris: 4966.00

Tag din træning til det næste niveau med Garmin epix Gen 2 Sapphire sportsuret. Dette elegante sportsur i hvidt titanium gemmer på en verden af muligheder for at optimere din træning og forbedre din præstation.

Med den imponerende 32 GB lagerplads kan du have alle dine yndlingsmusiknumre og podcasts lige ved hånden, så du kan blive motiveret og underholdt under dine træningssessioner. Du behøver aldrig gå på kompromis med din musik igen.

epix Gen 2 Sapphire er ikke kun et sportsur, det er din personlige træningspartner. Med avancerede trackingfunktioner kan uret registrere dine bevægelser og give dig detaljerede data om din løb, cykel- og svømmetræning. Du kan analysere dine fremskridt, justere din teknik og nå dine træningsmål som aldrig før.

Det holdbare hvide titaniumsdesign kombineret med et komfortabelt bånd sikrer, at uret sidder perfekt på din håndled under alle aktiviteter. Og med Safirglas er urets skærm beskyttet mod ridser og slag, så du kan være sikker på, at det holder til selv de mest krævende træningssessioner.

Gå ikke på kompromis med din træning. Vælg Garmin epix Gen 2 Sapphire sportsuret og lad det være din ultimative træningsmakker. Lad det inspirere og motivere dig til at opnå dine mål og udvikle dig til den bedste version af dig selv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Garmin epix Gen 2 Sapphire – hvid titanium – sportsur med bånd – 32 GB”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.