Tilbud!

Herreur Bellevue C.25 (Ø 35 mm)

Original price was: 1.270 kr..Current price is: 796 kr..

Skab stil med det elegante herreur Bellevue C.25. Håndlavet med præcision og et urværk af høj kvalitet. Perfekt til at tilføje et sofistikeret touch til ethvert outfit.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800157844852 Kategori:

Produktnavn: Herreur Bellevue C.25 (Ø 35 mm)
Pris: 796.00 DKK

Tag dit look til nye højder med dette fantastiske Herreur Bellevue C.25. Med et elegant og moderne design, vil dette ur helt sikkert tilføje et stilfuldt touch til enhver outfit.

Øverst i ligaen inden for mode og tilbehør, er dette ur et symbol på stil og klasse. Det syntetiske lædermateriale på lænken giver ikke kun et sofistikeret udseende, men det er også behageligt at have på i løbet af dagen. Den sorte farve på snoren tilføjer en tidløs og elegant kontrast.

Det hvide skivedesign tilbyder en ren og enkel baggrund, nøjagtig som en blank lærred, der venter på at blive fyldt ud med dine daglige eventyr. De fine detaljer og markører på skiven tilføjer både elegance og lethed til uret.

Dette herreur er ikke kun smukt, det er også funktionelt. Med en vandtæthed på 5 atm behøver du ikke bekymre dig, når du står over for uforudsete vejrfænomener eller ønsker at tage et forfriskende dyk i poolen.

Lukkemetoden med spænde sikrer en sikker og behagelig pasform omkring din håndled, så du kan gå gennem dagen med tillid og stil.

Invester i dette fantastiske Herreur Bellevue C.25 og føl dig inspireret og modig hver gang du kigger på dit håndled. Grib chancen for at skabe et varigt indtryk og fortælle din egen unikke historie gennem mode og accessorier.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Herreur Bellevue C.25 (Ø 35 mm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.