Tilbud!

Herreur Q&Q A172J342Y Sort (Ø 43 mm)

Original price was: 574 kr..Current price is: 408 kr..

Med dette elegante herreur i sort design adskiller du dig med stil. Præcist japansk urværk og vandtæt op til 50 meter. Opgrader din stil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800157886233 Kategori:

Dette Herreur Q&Q A172J342Y sort ur er ikke bare et tidløst stykke tilbehør – det er et statement, der definerer din stil med sin enkle elegance og sofistikerede design. Med en diameter på 43 mm passer dette ur perfekt til enhver mands håndled, og det vil uden tvivl tiltrække positive opmærksomhed, uanset hvor du går.

Uret har en opdateret og moderne funktion i form af en praktisk datovisning, der gør det nemt at holde styr på tiden og dine planer. Den sorte urskive og det minimalistiske design giver uret et tidløst look, der aldrig vil gå af mode.

Fremstillet med et læderarmbånd af høj kvalitet er dette ur behageligt at have på hele dagen. Den vandafvisende funktion på 5 atm giver dig mulighed for at bære uret med selvtillid under forskellige vejrforhold og aktiviteter, uden at skulle bekymre dig om skade på uret.

Udover sit stilfulde udseende og praktiske funktioner kommer dette Herreur Q&Q A172J342Y ur også i en elegant æske med brandet, hvilket gør det til den perfekte gave til dig selv eller en særlig person i dit liv. Tag din stil til næste niveau med dette herreur, der udstråler klasse og finesse i enhver situation. Gør dit ur til en refleksion af din personlige stil med dette smukke og pålidelige Herreur Q&Q A172J342Y sort ur.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Herreur Q&Q A172J342Y Sort (Ø 43 mm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.