Tommy Hilfiger TH85 Gmt Ur 1792131

2.099 kr.

Opdag den ultimative stil og funktion med det innovative Tommy Hilfiger TH85 Gmt Ur. Et must-have for moderne trendsettere. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6198201142206413 Kategori:

Tommy Hilfiger TH85 Gmt Ur 1792131 er det ultimative accesory til den moderne mand, der sætter pris på stil og funktionalitet. Dette ur er et sublimt eksempel på Tommy Hilfigers enestående design og høje kvalitetshåndværk. Med sit klassiske og tidløse design skiller dette ur sig ud fra mængden og tilføjer et strejf af elegance til enhver outfit.

Uret har en stilfuld urskive i sort, som skaber en smuk kontrast til de sølvfarvede detaljer. De sofistikerede time- og minuthænder samt datovisningen bidrager til urets unikke design. Det er udstyret med en funktionel GMT-urværk, der giver dig mulighed for at holde styr på forskellige tidszoner samtidig.

Tommy Hilfiger TH85 Gmt Ur 1792131 er fremstillet af holdbart rustfrit stål, der sikrer lang holdbarhed og modstandsdygtighed i hverdagens strabadser. Remmen er lavet af ægte læder og giver en komfortabel pasform omkring håndleddet. Uret er vandtæt op til 50 meter, hvilket gør det velegnet til daglig brug og lette vandaktiviteter.

Dette ur kombinerer stil og funktion på en sublim måde, og det vil med sikkerhed tilføje et raffineret touch til enhver mands garderobe. Tommy Hilfiger TH85 Gmt Ur 1792131 er det perfekte valg for den moderne og stilbevidste mand, der værdsætter kvalitet og godt design. Gør dette ur til dit næste favoritaccessory og oplev, hvordan det løfter dit look til nye højder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tommy Hilfiger TH85 Gmt Ur 1792131”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.