Tilbud!
,

Tommy Hilfiger Trent Silver 1791140

Original price was: 1.356 kr..Current price is: 959 kr..

Føl dig stilfuld og sofistikeret med Tommy Hilfiger Trent Silver. Et elegant ur, der kombinerer kvalitet og tidløst design perfekt.

Køb her

Varenummer (SKU): 9064902088289714 Kategorier: ,

Med Tommy Hilfiger Trent Silver 1791140 får du ikke bare et ur, du får en attitude. Dette klassiske herreur fra Tommy Hilfiger emmer af stil og elegance, men med et moderne twist, der skiller sig ud fra mængden.

Det første, der fanger øjet ved dette ur, er de markante talvisninger, der dominerer urskiven og giver et klart og letlæseligt udtryk. Men det er ikke kun talvisningerne, der gør dette ur unikt. Med 3 dualvisere får du ikke kun klokkeslættet, men også dato og ugedag, hvilket gør det til en praktisk og funktionel accessory til din hverdag.

Den hvide urskive og de fine detaljer i sølv bidrager til urets tidløse og sofistikerede udseende. Uret har en urkasse på 10 mm i tykkelsen, hvilket giver det en slank og elegant profil på håndleddet. Den rustfri stållænke sikrer både holdbarhed og komfort, så du kan have dette ur på i mange år uden besvær.

Tommy Hilfiger Trent Silver 1791140 er ikke bare et ur – det er en statement piece, der fortæller verden, hvem du er. Med dette ur viser du tid, mode og personlighed i ét og samme stylish design. Så hvis du ønsker et ur, der både kan vise dig tiden og vise din attitude, så er dette ur det perfekte valg for dig. Skynd dig at tilføje det til din samling og lad dit håndled tale for sig selv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tommy Hilfiger Trent Silver 1791140”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.