,

Vibholm Kids – Rosa brun børneur Sølv

349 kr.

Fremhæv din lille prinsesses sjove og stilfulde stil med dette unikke Vibholm Kids ur. Rosa brun farve og sølv byder på legende elegance.

Køb her

Varenummer (SKU): 10841102098697705 Kategorier: ,

Vibholm Kids – Rosa brun børneur Sølv er ikke bare et ur, det er en særlig følgesvend for dit barns store eventyr. Med sit elegante rosa og brune design og den smukke sølvkasse, vil dette ur helt sikkert tiltrække opmærksomhed.

Uret er ikke kun stilfuldt, det er også en praktisk måde at lære dit barn om tidens gang. De klare time- og minutmarkeringer på den rosa urskive gør det let for dit barn at læse klokken, mens de lærer de grundlæggende koncepter om tid.

Med sit pålidelige quartz-urværk kan du stole på, at dette ur altid viser korrekt tid. Uret er også vandafvisende, så dit barn kan lege og udforske uden at bekymre sig om at ødelægge det.

Uret er lavet af holdbart rustfrit stål og det justerbare armbånd betyder, at det passer både små og større håndled. Det vil følge dit barn i mange år og være en påmindelse om de spændende oplevelser, der ligger foran dem.

Giv dit barn en gave, der både er smuk og funktionel. Vibholm Kids – Rosa brun børneur Sølv er ikke bare et ur – det er en vejleder til at huske tidens skønheder og højdepunkter. Lad eventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vibholm Kids – Rosa brun børneur Sølv”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.