Tilbud!

Casio Protrek Premium Ur PRG-330-1ER

Original price was: 2.298 kr..Current price is: 1.953 kr..

Få det ultimative eventyr med Casio Protrek Premium Ur PRG-330-1ER – målrettet outdoor-entusiaster, med avancerede funktioner og robust design.

Køb her

Varenummer (SKU): 6198200170523910 Kategori:

Opdag kraften i Casio Protrek Premium Ur PRG-330-1ER og lad eventyret begynde. Dette innovative tidspunkt er ikke bare et simpelt ur, det er din personlige guide til ekstraordinære oplevelser nøjagtigt på dit håndled.

Med en støbt sort urkasse og et stilfuldt urskive design fanger dette ur øjet med sin robuste elegance. Uret er skabt til naturelskere, eventyrere og dem, der altid søger nye udfordringer. Med en vandtæt og stødsikker konstruktion kan du være sikker på, at Casio Protrek Premium Ur PRG-330-1ER kan klare selv de mest ekstreme forhold.

Det er ikke kun et ur, men også en ægte teknologisk følgesvend. Det er udstyret med Casios Triple Sensor Version 3 teknologi, der giver dig mulighed for at måle højde, atmosfæretryk, kompasretning og temperatur med bare et tryk. Uanset om du er på bjergbestigning, vandretur eller bare vil udforske naturen i din egen baghave, vil dette ur give dig nøjagtige data, der hjælper dig med at tage informerede beslutninger og navigere i ethvert terræn.

Den overlegne solcelle-teknologi gør, at du aldrig skal bekymre dig om at løbe tør for strøm, da uret oplades fra både sollys og svag belysning. Og med en fantastisk energibesparende funktion kan dette ur fungere i op til 23 måneder uden at skulle lade det op.

Med Casio Protrek Premium Ur PRG-330-1ER vil du altid være forberedt på det uventede. Uret har også en automatiske LED-lys, der aktiveres, når du vender uret til dit ansigt, hvilket giver dig mulighed for at se tiden selv i de mørkeste omgivelser.

Tag skridtet modsat, søg det ukendte og udforsk verden med Casio Protrek Premium Ur PRG-330-1ER. Dit eventyr begynder lige her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Casio Protrek Premium Ur PRG-330-1ER”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.