Tilbud!

FOSSIL UR – FS5463

Original price was: 1.309 kr..Current price is: 982 kr..

Elegante Fossil ur FS5463 – perfekt til den stilbevidste mand. Luksuriøst design, pålidelig kvalitet og Swiss made urværk. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5572901184219773 Kategori:

FOSSIL UR – FS5463 er ikke bare et ur – det er et statement. Et symbol på din individualitet, din stil og din attitude. Dette herreur fra Fossil er skabt til den moderne mand, som ikke er bange for at skille sig ud og vise verden, hvem han er.

Med sit elegante design og fine detaljer er FOSSIL UR – FS5463 et mesterværk af håndværk og stil. Det runde urkasse er lavet af holdbart rustfrit stål i en flot sølvfinish, der elegant komplimenteres af den matchende linkrem. Den sorte urskive prydes af subtile sølvfarvede markeringer og hænder, der skaber et minimalistisk og stilrent udtryk.

Men dette ur er meget mere end bare et smukt design. FOSSIL UR – FS5463 er også en pålidelig og præcis tidtager, der holder styr på dine dage og aftaler med præcision og pålidelighed. Det japanske kvartsurværk sikrer, at du altid er i takt med tiden, mens mineralglasset beskytter urskiven mod ridser og slitage.

Med en vandtæthed på op til 50 meter kan du bære dette ur med selvtillid i alle situationer – fra en dag på kontoret til en weekend på stranden. FOSSIL UR – FS5463 er skabt til at følge med dig, uanset hvor livet fører dig hen.

Så hvis du leder efter et ur, der ikke blot fortæller tiden, men også fortæller din historie, så er FOSSIL UR – FS5463 det oplagte valg. Lad dette ur være din trofaste følgesvend i alle livets eventyr og lad det minde dig om, at det er de små detaljer, der gør den største forskel. Gør dit urvalg til en statement med FOSSIL UR – FS5463.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FOSSIL UR – FS5463”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.