Tilbud!

GANT GT059002

Original price was: 1.993 kr..Current price is: 1.495 kr..

Få en moderne og stilfuld tilføjelse til din garderobe med GANT GT059002. Køb kvalitet og elegance i én.

Køb her

Varenummer (SKU): 5572901791653848 Kategori:

Dette eksklusive GANT GT059002 herreur er den ultimative kombination af stil og funktionalitet. Med sit tidløse design og skarpe håndværk vil dette ur være det perfekte tilbehør til enhver lejlighed.

Det schweiziske urværk garanterer præcision og pålidelighed, mens det holdbare rustfrie stål sikrer, at uret kan modstå daglig slitage. Med en vandtæthed på op til 50 meter kan du trygt bære dette ur, uanset om du er til hverdagsbrug eller til mere aktive udendørs aktiviteter.

Skiven på uret har en elegant blå farve, der perfekt komplimenteres af de sølvfarvede timeindikatorer og visere. Den integrerede datovisning tilføjer ekstra funktionalitet, så du altid kan holde styr på dagen og datoen.

Den bløde læderrem giver en behagelig pasform omkring dit håndled og tilføjer et sofistikeret touch til uret. Med sit justerbare spænde kan du nemt tilpasse læderremmen, så den passer perfekt.

GANT GT059002 heruret er ikke bare et ur, det er et statement. Et statement om stil, elegance og kvalitet. Så hvis du ønsker at tilføje en touch af luksus til din hverdag, så er dette ur det ideelle valg for dig. Lad dette GANT herreur være din trofaste følgesvend og fuldend dit look med et strejf af raffinement.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GANT GT059002”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.