,

Garmin Forerunner 55 – aqua-grøn – sportsur med bånd – aqua-grøn

1.449 kr.

Optimer din træning og tag kontrol med din sundhed med det innovative Garmin Forerunner 55 sportsur i aqua-grøn. Hold styr på dine resultater og opnå dine mål med stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 10970900895308689 Kategorier: ,

Garmin Forerunner 55 – aqua-grøn – sportsur med bånd – aqua-grøn

Tag din træning til nye højder med Garmin Forerunner 55 sportsuret i en iøjnefaldende aqua-grøn farve. Dette prisvindende ur er designet til at være din ultimative træningsmakker.

Med avancerede træningsfunktioner og indbygget GPS kan du nemt og præcist spore din rute, hastighed og distance, så du altid kan holde styr på dine fremskridt. Uret er også udstyret med pulsmåling i håndleddet, så du kan overvåge dit hjertes sundhed og træne i effektive pulszoner for at nå dine mål.

Det betyder ikke noget, om du er en erfaren atlet eller nybegynder – Garmin Forerunner 55 er intuitivt og let at bruge for alle. Det har en let læsbar skærm og en brugervenlig grænseflade, der giver dig alle de data, du har brug for, lige ved hånden.

Udover træningsfunktioner har uret også smarte funktioner til at gøre din hverdag lettere. Modtag smarte notifikationer direkte på uret, så du kan være opdateret uden at skulle tage din telefon op af lommen. Og med en batterilevetid på op til 2 uger kan du træne og følge med i din aktivitet uden at bekymre dig om opladning.

Tag kontrol over din træning og opnå dine fitnessmål med stil med Garmin Forerunner 55 sportsuret i en levende aqua-grøn farve. Gør dig klar til at udfordre dig selv og opnå dine drømme om en sundere og mere aktiv livsstil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Garmin Forerunner 55 – aqua-grøn – sportsur med bånd – aqua-grøn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.