,

Garmin vívomove Trend

2.263 kr.

Forkæl dig selv med stil og teknologi med Garmin vívomove Trend. Få et smartwatch med klassisk urdesign og avancerede fitnessfunktioner.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801372744776 Kategorier: ,

Garmin vívomove Trend er den ultimative kombination af stil og funktion. Dette smarte ur er ikke kun et smukt modesmykke til håndleddet, det er også en avanceret træningspartner, der vil motivere dig til at nå dine helbredsmål hver dag.

Uret er designet med et elegant urskive i neutral disgrå farve, der matcher enhver stil og lejlighed. Med et bånd af høj kvalitet silikone er det behageligt at have på hele dagen, uanset om du er på arbejde, i fitnesscenteret eller på en aften i byen.

Den indbyggede træningsfunktion registrerer automatisk dine skridt, kalorier, distance og søvn, så du kan holde styr på din aktivitet og træning 24/7. Du vil blive motiveret til at bevæge dig mere og opnå dine træningsmål med lethed.

Garmin vívomove Trend er udstyret med avancerede teknologier som Bluetooth og ANT+, så du nemt kan oprette forbindelse til din smartphone og andre træningsenheder. Du kan også modtage smarte notifikationer direkte på dit ur, så du altid er opdateret, uanset hvor du er.

Med en let vægt på kun 28.3 g mærker du knap nok, at du har uret på. Det er designet til at følge med dig overalt, uanset om du er på land eller i vandet, da det er vandtæt ned til 50 meter.

Garmin vívomove Trend er ikke bare et smart ur, det er din personlige træningscoach og modeaccessorie i én. Lad dette ur være din daglige inspiration til at leve et sundere og mere stilfuldt liv. Gør hver dag til en træningsrejse med Garmin vívomove Trend ved din side.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Garmin vívomove Trend”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.