Tilbud!

GUESS GW0269G5

Original price was: 2.516 kr..Current price is: 1.887 kr..

Opdag det ultimative statement ur fra GUESS. Klassisk design, kvalitet og elegance i én pakke. Præcis det dit outfit mangler.

Køb her

Varenummer (SKU): 5572901060578867 Kategori:

Illuminér din hverdag med elegancen og stilfuldheden fra GUESS GW0269G5 herretælle fra Guess. Dette ur er ikke bare en måde at holde styr på tiden, det er en livsstilserklæring. Med sit flotte designede urkasse og lænke i rustfrit stål udstråler det sofistikeret luksus og en tidløs elegance, der gør det til det perfekte tilbehør til enhver lejlighed.

GUESS GW0269G5 kombinerer form og funktion på en overlegen måde. Det præcise kvartsurværk sikrer, at du altid er på tiden, mens den blå sunray urskive med fine sølvtonede timeindikatorer og hænder tilføjer et touch af raffinement og klasse. Uret har en praktisk datovisning ved kl. 3, så du altid har styr på datoen.

Med sit ridsefast mineralglas og en vandtæthed ned til 50 meter er dette ur holdbart og pålideligt i enhver situation. Uanset om du er på kontoret, til fest eller ude og rejse, vil GUESS GW0269G5 være din pålidelige følgesvend, der altid supplerer din stil med sin unikke charme.

Dette ur er mere end bare et tidsredskab – det er en erklæring om din sans for kvalitet og stil. Lad GUESS GW0269G5 være den perfekte accessory, der løfter dit outfit til nye højder og får dig til at skille dig ud fra mængden. Embracér luksus og raffinement med dette fantastiske herreur fra Guess, og lad det fortælle verden, hvilken stilfuld og sofistikeret mand du er.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GUESS GW0269G5”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.