Tilbud!

Light Time L158B

Original price was: 1.683 kr..Current price is: 1.262 kr..

Opdag kraften i Light Time L158B – den innovative og elegante løsning til at lyse op i din tilværelse. Køb nu og skab en magisk atmosfære.

Køb her

Varenummer (SKU): 5572901996167514 Kategori:

Produktnavn: Zenith Z-200 Smart Wake Up Light alarm clock

Vil du gerne starte din dag på en mere fredelig og naturlig måde? Med Zenith Z-200 Smart Wake Up Light alarm clock kan du skabe den perfekte morgenrutine, der vil give dig en frisk start på dagen hver eneste dag.

Dette smarte vækkeur simulerer solopgangen og vækker dig gradvist med blidt lys, der langsomt bliver stærkere, hvilket giver din krop mulighed for at vågne naturligt op. Aldrig mere vil du blive revet ud af din søvn af en høj, irriterende alarm.

Zenith Z-200 er ikke bare et vækkeur, det er også en smart gadget, der kan synkroniseres med din smartphone via en app. Du kan nemt planlægge din morgenrutine, justere lysstyrken og farvetemperaturen på lyset samt vælge naturlige lyde til at vække dig op.

Med sit elegante og moderne design vil Zenith Z-200 passe perfekt ind i ethvert soveværelse. Det stilfulde display viser ikke kun klokkeslættet, men også temperaturen og luftfugtigheden i rummet.

Start din dag på den bedst mulige måde med Zenith Z-200 Smart Wake Up Light alarm clock. Lad solopgangen vække dig blidt og sæt tonen for en energisk og positiv dag fremad. Din søvn og dit velbefindende kommer først med dette innovative vækkeur.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Light Time L158B”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.