Samsung Galaxy Watch6 smart ur med sportsbånd – grafit – 16 GB – grafit

2.199 kr.

Smart-ur med endeløse funktioner. Hold dig i form med skridttæller og kalorieforbrænding. Arbejd eller slapp af med personlige coachingprogrammer og smart-notifikationer. Det ultimative ur til en aktiv livsstil.

Køb her

Varenummer (SKU): 10970901214352162 Kategori:

Produktnavn: Samsung Galaxy Watch6 smart ur med sportsbånd – grafit – 16 GB – grafit

Prisen er 2549.00 DKK

Er du klar til at tage styringen over dit liv med stil, teknologi og funktion? Så er Samsung Galaxy Watch6 det perfekte redskab til dig. Dette smart ur i en stilfuld GRAFIT farve, med medfølgende sportsbånd, er en sand innovation inden for wearables og vil hjælpe dig med at optimere både dit arbejde og din fritid.

Forestil dig at have alle dine vigtige oplysninger lige ved håndleddet. Med Galaxy Watch6 får du adgang til dit kalender, beskeder, opkald og meget mere direkte på dit ur. Du vil aldrig mere gå glip af vigtige begivenheder eller beskeder, da du har dem alle samlet lige foran dig.

Den 16 GB lagerplads giver dig masser af plads til at gemme dine foretrukne musiknumre, podcasts eller endda din egen personlige træningsmusik. Du kan tage dine træningsoplevelser til nye højder ved at tilslutte dine trådløse hovedtelefoner direkte til uret og slippe for besværet med at have din telefon med under træningen.

Men Samsung Galaxy Watch6 er ikke kun et smart ur til opkald og beskeder, det er også en træningsmakker, der vil hjælpe dig med at nå dine sundheds- og fitnessmål. Uret har indbygget GPS, pulsmåler, skridttæller og mange andre fitnessfunktioner, der vil motivere dig til at leve et sundere og mere aktivt liv.

Uret er også vandafvisende, så du kan tage det med dig i poolen eller under bruseren uden at bekymre dig om skader. Det holdbare sportsbånd har et justerbart design, der sikrer en behagelig og sikker pasform omkring dit håndled under alle aktiviteter.

Med Samsung Galaxy Watch6 får du altså ikke bare et smart ur – du får et nyt livsstils- og teknologitilbehør, der vil transformere måden, du håndterer din hverdag på. Gå ikke glip af chancen for at optimere dit liv og skabe den perfekte balance mellem arbejde og fritid – bestil dit Samsung Galaxy Watch6 smart ur med sportsbånd i GRAFIT i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Samsung Galaxy Watch6 smart ur med sportsbånd – grafit – 16 GB – grafit”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.