Tilbud!

Tommy Hilfiger Piper Ur til Dame 1782725

Original price was: 1.449 kr..Current price is: 1.231 kr..

Opdag elegance og stil med det smukke Tommy Hilfiger Piper ur til damer. Perfekt accessory til enhver lejlighed. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6198201141026997 Kategori:

Tommy Hilfiger Piper ur til damer, modelnummer 1782725, er en sand perle i Tommy Hilfigers kollektion. Dette elegante og stilfulde ur er et must-have accessory til enhver moderne kvinde, der værdsætter både kvalitet og design. Med sit smukke rosaguld tonede urkasse og matchende lænke, udstråler dette ur en tidløs elegance, der passer perfekt til enhver lejlighed.

Piper uret har en rund urkasse med en diameter på 36 mm, hvilket giver det en feminin og sofistikeret look. Urskiven har en flot hvid farve med subtile detaljer i form af rosaguld tonede visere og indekser, der tilføjer et strejf af luksus til designet. Den klare og letlæselige urskive er dækket af ridsefast mineralglas, så du altid kan holde styr på tiden uden bekymringer.

Tommy Hilfiger Piper ur til damer er udstyret med en pålidelig kvartsurværk, der sikrer præcision og pålidelighed i tiden. Uret er desuden vandafvisende op til 30 meter, hvilket giver dig mulighed for at bære det i hverdagens forskellige aktiviteter uden at skulle bekymre dig om vandstænk.

Det elegante design og den fremragende kvalitet gør Tommy Hilfiger Piper ur til damer til det ideelle valg for kvinder, der ønsker et ur, der kombinerer funktionalitet med stil. Uanset om du skal til en formel begivenhed eller bare ønsker at tilføje et touch af elegance til dit hverdagslook, vil dette ur være det perfekte tilbehør til at fuldende din stil.

Forkæl dig selv eller en du holder af med dette smukke Tommy Hilfiger Piper ur til damer, og lad det være et tidløst symbol på både din personlige stil og din forståelse for kvalitetshåndværk. Med sit enestående design og pålidelige ydeevne vil dette ur helt sikkert blive et elsket element i din smykkesamling i mange år fremover. Gør dig selv eller en særlig person glad i dag med Tommy Hilfiger Piper ur til damer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tommy Hilfiger Piper Ur til Dame 1782725”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.