,

Tommy Hilfiger Sienna Dameur 1782599

1.695 kr.

Opdag elegance og stil med det ikoniske Tommy Hilfiger Sienna dameur. Kombinationen af klassisk design og moderne detaljer gør det til det perfekte tilbehør til enhver lejlighed.

Køb her

Varenummer (SKU): 6198201141025054 Kategorier: ,

Tag på en stilsikker rejse med Tommy Hilfiger Sienna dameuret. Dette tidløse ur er designet til moderne kvinder, der ønsker at tilføje et sofistikeret touch til deres outfit.

Sienna uret er udstyret med et elegant og slankt urkasse i rustfrit stål, der skaber et minimalistisk og stilfuldt udtryk. Den smukke rosaguld finish tilføjer et feminint touch og sikrer, at uret står ud fra mængden.

Urets urskive er prydet med en æstetisk kombination af en hvid baggrund og rosaguld detaljer. De slanke timeindeks og det karakteristiske Tommy Hilfiger logo på urskiven viser mærkets ikoniske stil, der skiller sig ud.

Med Quartz urværk sikrer Tommy Hilfiger Sienna præcision og pålidelighed. Uret er desuden vandtæt ned til 30 meter, hvilket gør det egnet til daglig brug samt lettere vandaktiviteter.

Det medfølgende hvide læderarmbånd er blødt og behageligt at have på, og det tilføjer en yderligere touch af elegance til uret. Med et justerbart spænde kan du altid finde den perfekte pasform.

Tommy Hilfiger Sienna dameuret 1782599 er ikke bare et ur. Det er et statement, der udstråler stilbevidsthed og finesse. Tag på en rejse i stil med dette fantastiske ur, der vil komplimentere enhver kvindes moderne og glamourøse look.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tommy Hilfiger Sienna Dameur 1782599”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.