,

Tommy Hilfiger Tyson Herreur 1710589

1.795 kr.

Få stil og elegance med Tommy Hilfiger Tyson Herreur 1710589. Det er det perfekte tilbehør til enhver lejlighed. Få dit nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6198201132651700 Kategorier: ,

Tommy Hilfiger Tyson Herreur 1710589 er en perfekt kombination af elegance og funktion. Dette stilfulde ur er designet til den moderne mand, der ønsker at følge med i tiden med stil.

Uret kommer i en smuk rustfri stålkasse med en diameter på 42 mm, der passer perfekt til større håndled. Den sorte urskive har chiffertal time markeringer og detaljerede visere, der sikrer klar og tydelig aflæsning af tiden.

Med sin analoge quartz bevægelse er dette ur præcist og pålideligt. Det har også datovisning, så du nemt kan holde styr på datoen. Uret har desuden en vandtæthed på 5 ATM, hvilket betyder, at det er sikkert at bruge ved overfladekontakt med vand, såsom håndvask eller regnvejr.

Tommy Hilfiger Tyson Herreur 1710589 har en smuk sort læderrem, der føles behagelig på håndleddet og tilføjer et sofistikeret touch til din stil. Remmen kan nemt justeres, så den passer perfekt til din størrelse.

Dette herreur er ikke kun praktisk, men også et stilfuldt modeaccessory. Det kan bæres til enhver lejlighed, fra en formel forretningsmiddag til en afslappet weekend. Det vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed og få dig til at skille dig ud fra mængden.

Så hvis du leder efter et ur, der kombinerer kvalitet, stil og funktionalitet, er Tommy Hilfiger Tyson Herreur 1710589 det perfekte valg for dig. Gør dig klar til at imponere med dette ikoniske herreur på dit håndled.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tommy Hilfiger Tyson Herreur 1710589”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.