Ur til små børn Cartoon JAKE THE PIRATE – Tin box

354 kr.

Intrige dine små eventyrere med dette seje Jake the Pirate ur i en sjov tinbox. Fantastisk gaveide til piratelskere.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800157810002 Kategori:

Introduktion:

Dette fantastiske ur er specielt designet til vores små eventyrere derude. Med det søde og farverige Cartoon JAKE THE PIRATE tema er dette ur et perfekt tilbehør til at give dit barn en sjov og spændende oplevelse.

Produktbeskrivelse:

Tag med på udødelige eventyr med dette ur til små børn Cartoon JAKE THE PIRATE – Tin box. Det vil med sikkerhed bringe et smil frem på dine små eventyreres ansigter.

Dette ur er fremstillet med en plastiklænke, der er holdbar og behagelig for børn at have på. Den matchende plastikkrystal giver både god beskyttelse og et attraktivt udseende. Ingen grund til at bekymre sig om daglig brug – dette ur er bygget til at modstå leg og sjov.

Det leveres i en praktisk tin box, der ikke kun beskytter uret mod ridser og stød, men også giver et flot præsentationslook. Denne tin box er også et perfekt opbevaringssted for andre små skatte, som dine børn måtte samle på deres eventyr.

Dette ur er udstyret med et kvarterbevægelsesur, der sikrer præcis tidtagning. Dit barn vil altid være rettidigt, klar til at erobre de næste eventyr, uanset hvor de går hen. Det er simpelthen den perfekte gave til enhver lille piratentusiast eller eventyrlysten sjæl.

Tag ansvar for ditt barns tid og stil med dette Ur til små børn Cartoon JAKE THE PIRATE – Tin box. Køb det i dag og se deres øjne lyse op med glæde og spænding.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ur til små børn Cartoon JAKE THE PIRATE – Tin box”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.