Tilbud!

Tommy Hilfiger Ur til Dame Isabel 1782524

Original price was: 1.595 kr..Current price is: 1.355 kr..

Tag tiden til et nyt niveau med det elegante Tommy Hilfiger Isabel ur. Det perfekte mix af stil og kvalitet. Gør indtryk med dette unikke accessory.

Køb her

Varenummer (SKU): 6198201141024818 Kategori:

Tommy Hilfiger Ur til Dame Isabel 1782524 er det perfekte tidsstykke til den moderne kvinde, der ønsker at følge med i både mode og tid. Dette smukke ur kombinerer stilfuldt design med enestående håndværk og er et uundværligt accessory til enhver lejlighed.

Dette Tommy Hilfiger ur skiller sig ud med sit elegante roséguld-tonede urkasse og matchende armbånd. Det bløde, sorte urskive med kontrastfulde roséguld-tone indeksmarkører og hænder tilføjer et sofistikeret touch til uret. Det ROIX-brandede logo på urskiven og armbåndet er et symbol på kvalitet og stil.

Uret er designet til at være mere end bare et stilfuldt tilbehør. Med en holdbar urkasse af rustfrit stål og et mineralglas er det et pålideligt og robust valg. Det er også vandtæt ned til 30 meters dybde, hvilket gør det velegnet til daglig brug og let kan tåle kontakt med vand.

Detne Tommy Hilfiger ur bruger kvarts-urværket, hvilket sikrer præcis og pålidelig tidtagning. Det er også udstyret med en komfortabel lænke, der passer perfekt i enhver størrelse.

Med Tommy Hilfiger Ur til Dame Isabel 1782524 kan du fuldende dit look med stil og elegance. Uret er en kombination af kvalitet, tidløs design og enestående håndværk, der vil få dig til at skille dig ud fra mængden. Gør det til dit næste must-have tilbehør og oplev følelsen af luksus hver gang du kigger på dit håndled.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tommy Hilfiger Ur til Dame Isabel 1782524”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.